Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Brewing Techniques in Practice

An In-depth Review of Beer Production with Problem Solving Strategies
E-BookEPUBE-Book
CHF85.00

Beschreibung

This handbook addresses both students of brewing technology and technological practitioners. It provides a comprehensive overview of raw materials, modern plant and process engineering, quality characteristics, stability values, sensorics, microbiology, speciality beers and health aspects. Biochemical fundamentals and technological interrelationships are impressively depicted in well-arraned tables and illustrations.
Weitere Beschreibungen

Details

Weitere ISBN/GTIN9783418009254
ProduktartE-Book
EinbandE-Book
FormatEPUB
Format HinweisWasserzeichen
Erscheinungsdatum31.12.2020
Seiten394 Seiten
SpracheDeutsch
Dateigrösse15263 Kbytes
Artikel-Nr.9216319
KatalogVC
Datenquelle-Nr.3063840
Weitere Details

Autor