Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
The Home Barista
ISBN/GTIN

The Home Barista

How to Bring Out the Best in Every Coffee Bean
BuchKartoniert, Paperback
CHF20.50

Beschreibung

For coffee enthusiasts everywhere, a charming handbook to becoming your own favorite barista
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-61519-292-2
ProduktartBuch
EinbandKartoniert, Paperback
Erscheinungsdatum25.08.2015
Seiten192 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 159 mm, Höhe 159 mm, Dicke 20 mm
Gewicht320 g
IllustrationenFrench flaps | 78 color photographs
Artikel-Nr.6317493
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.17974039
Weitere Details

Autor

Simone Egger writes for The Age Good Food Guide and Epicure. She has authored books for adults and children and used to write guidebooks for Lonely Planet. She also used to wait tables and, for seven years, worked with a charming 1960s, stainless-steel Faema E61, brewing Italian coffee to deliver little doses of happiness. 


Ruby Ashby Orr also made espresso coffee for seven years and was known to drink up to six short blacks in a shift. Since then she's moderated her caffeine intake (a little) and now edits books in between coffee breaks.