Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Microbial Food Safety

An Introduction
BuchGebunden
CHF71.00

Beschreibung

In this book, some of the most qualified scientists review different food safety topics, ranging from emerging and reemerging foodborne pathogens, food regulations in the USA, food risk analysis and the most important foodborne pathogens based on food commodities. This book provides the reader with the necessary knowledge to understand some of the complexities of food safety. However, anybody with basic knowledge in microbiology will find in this book additional information related to a variety of food safety topics.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-4614-1176-5
ProduktartBuch
EinbandGebunden
ErscheinungslandDeutschland
Erscheinungsdatum02.12.2011
Auflage2012
SpracheEnglisch
MasseBreite 183 mm, Höhe 260 mm, Dicke 18 mm
Gewicht714 g
Artikel-Nr.1163070
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.11487949
Weitere Details

Reihe

Autor

Schlagworte