Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
The Science of Baking (Ada Twist, Scientist: The Why Files #3)
ISBN/GTIN

The Science of Baking (Ada Twist, Scientist: The Why Files #3)

5 - 8 J.
BuchGebunden
CHF20.50

Beschreibung

The third book in a non-fiction early reader series based on the new Ada Twist, Scientist Netflix series!
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-4197-6153-9
ProduktartBuch
EinbandGebunden
ErscheinungslandUSA
Erscheinungsdatum15.11.2022
SpracheEnglisch
MasseBreite 152 mm, Höhe 229 mm
IllustrationenFull-color illustrations throughout
Artikel-Nr.25008982
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.38429005
Weitere Details

Reihe

Autor

Andrea Beaty is the author of the bestselling Questioneers series, among other children's titles. She lives just outside Chicago.

Theanne Griffith is a neuroscientist and the author of the Magnificent Makers chapter book series. Since she was a little girl, she's loved both storytelling and science, and her books combine those two passions. Griffith received her BA in neuroscience and Spanish from Smith College and earned her doctorate in neuroscience from Northwestern University. She is an assistant professor at the University of California, Davis.

Weitere Produkte von Griffith, Theanne

Schlagworte