Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Fish and Shellfish Book
ISBN/GTIN

Fish and Shellfish Book

BuchKartoniert, Paperback
CHF39.50

Beschreibung

This is a delicious read for any cookery enthusiast or historian. Recipes are extensively illustrated with text and full page photographs. Contents Include: Soups and Chowders, Salads, Sandwiches, Fish - Baked, Broiled, Fried, Poached, and Creamed Fish and Casseroles, Stuffings for Fish, Shellfish - Shrimp, Lobster, Rock-Lobster Tails, Crab, Oysters, Clams, Scallops and Mussels, Cooking fish and Shellfish Outdoors, and Sauces and Relishes. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-4455-1013-2
ProduktartBuch
EinbandKartoniert, Paperback
Erscheinungsdatum04.08.2010
Seiten70 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 140 mm, Höhe 216 mm, Dicke 4 mm
Gewicht102 g
Artikel-Nr.4814846
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.12714449
Weitere Details

Autor